Amalie

Campuset

Skrevet 05.08.2012 klokken 23:42 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 3


Hei!

Fikk ett spørsmål om jeg kanskje kunne skrive litt om campuset, hva som var negativt og positivt og sånn. Noen av bildene er lånt fra http://www.csulb.edu/divisions/students/housing/campus_housing/tours/parkside_commons!!!!

Rommene:

Da jeg først så rommene tenkte jeg at de var utrooolig stygge og så veldig gamle ut. Men etter hvert ble jeg vant med det. Sengene er utrolig harde, men jeg var alltid så trøtt når jeg la meg at jeg sovnet med en gang, og tenkte ikke særlig over det. Vi har store skap, med masse plass. Vi har ett eget stort skrivebord (2 stk, altså). Det er egentlig ikke så mye vi gjør på rommene, bortsett fra å sove. Jeg var ihvertfall ikke mye på rommet, kanskje av og til for å blogge. Vet ikke om jeg hadde klart å bo på det rommet der i ett helt år, men det gikk kjempe fint å bo der i 4 uker! Dere kan få se bilder, og bedømme selv:

hehehehehehehehee gjett hvem sin side som er ryddigest da


Dette er vel ca sånn det så ut da

Doene:

Vi var 2 ganger, med ca 14 stykker til sammen, som delte ett bad. På det badet var det 2 doer og 2 dusjer. I starten synest jeg det var veldig ekkelt at vi alle sammen skulle dele bare 2 doer, og de doene var ganske "åpne", med store sprekker under og på ene doen kan man faktisk omtrent se rett inn. Men etter hvert ble jeg på en måte vant med det også, jeg synest jo fortsatt det var litt ekkelt, men det gikk greit. Jeg, personlig, var egentlig litt fornøyd med dusjene. Det var forheng foran, så det var ikke sånn at du måtte dusje med andre, og det var veldig greit! 
var ikke akkurat sånn våre dusjer så ut, vi hadde ikke de blå flisene. tror jeg, hahah
Campusområdet:

Campusområdet var kjempe fint! Vi hadde mye plass til forskjellig, og det var fint laget til. Det var svææært. Jeg måtte gå til skolen 20 minutter før den begynte for å rekke å komme meg dit - men så gikk vi kanskje litt sakte da. Vi spilte mye fotball bak L-bygningen, fordi det var der det var mye gress-plass. Vi hadde en "Starbucks" inne i Parkside Commons. 
her er da "Starbucksen" - bare at den var stengt på bildet
Spisesalen:

Det var ett stort rom med veldig mange bord. Det va dessverre lange køer til lunsjen... Det var da CAMPUS - kan skrive litt mer om skolen og sånt senere. Håper det hjalp!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Bildedryss: Memories

Skrevet 05.08.2012 klokken 22:56 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 2


Dette blir ett laaangtlaangt innlegg. Tenkte jeg kunne samle noen av bildene i ett innlegg. Gud som jeg savner California :( Savner mest av alt alle folkene. Møtte så mange utrolig herlige folk! Gleder meg veeeldig til reunion, og møte alle igjen! Lar bildene tale for seg!

Summer Paradise - Simple Plan ft. Sean Paul
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Norgee!

Skrevet 25.07.2012 klokken 13:21 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 7


Hei alle sammen!

Landet på Gardermoen klokken 22.25 igår kveld (norsk tid). Victoria og moren var så sinnsykt snille at de kjørte meg til onkelen min i Oslo <3 Var spesielt hardt å si hade til Victoria, synes jeg, er jo tross alt henne jeg har sett hver eeeneste dag i 4 uker. Har blitt veldig glad i hun!

Nå skal jeg bo i Oslo med onkelen min, helt til Norway Cup på lørdag. Da flytter jeg til Jordal Skole. Deilig med norskt vann og norsk luft!

Tenkte jeg bare skulle si deeeet, blogges!


TRØTTOGSLITEN.COM

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7 kommentarer

Dag 26 - Hjem igjen

Skrevet 24.07.2012 klokken 05:35 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 1


Amerikansk tid: 20.00
Norsk tid: 05.00

Jeg har så mange følelser i meg akkurat nå. Jeg ser frem til å møte familie, venner og norsk kultur igjen, men samtidig er det sinnsykt trist. Idag har jeg sagt hade til alle (nesten, bortsett fra de som reiser på samme fly som meg, da). Det værste var å si hade til den andre norske gjengen. Vi er jo så stor gruppe at vi har blitt delt i to, med forskjellige avreisetider. Kommer til å savne de sinnsykt mye! Det er jo heldigvis bare 2 måneder igjen til reunion! Så har jeg jo muligheten til å møte noen av de i Oslo på Norway Cup, så det blir superbra!

Åh. Jeg har mest lyst til å legge meg ned og gråte. Jeg vil ikke forlate de. Og italienerene var jo bare så søte, "I will miss you, my favourite football-player", skrev de på t-skjorten min. Og hele den svenske guttegjengen :( Dette er det værste med hele reisen, det å si hade. Det var skikkelig emosjonelt. Jeg trodde jo at jeg ikke kom til å gråte, men deeet gjorde jeg.

Nå sitter vi her på LAX og venter på at boardingen skal starte. Flyat går om litt under en time. Jeg er ikke klar for 10 timer med fly nå... heldigvis er det kveld/natt her nå, så jeg får sovet litt! Lander på Gardermoen klokken 22.25 norsk tid. Deet blir nok deilig. 

Nå begynner boardingen snart, så får bare avrunde her. Vi bloggest! Takk til alle som har fulgt med, dere er herlige!


LAX. Ganske trøtte. Ble lite søvn i natt, for å si det sånn!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Dag 25 - Last day

Skrevet 24.07.2012 klokken 05:05 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Amerikansk tid: 08.30
Norsk tid: 17.30

Igår var siste hele dagen vår. I dag er avreisedagen. Til å være siste dagen gjorde vi ikke særlig mye. Så på film med guttene, sov, spiste mat og så på litt mer film og spiste en del pizza. Det var sinnsykt trist å tenke på at det var siste kvelden vår. Trodde jeg aldri skulle si det, men det var nesten litt trist å tenke på at det var min siste natt i disse sengene her. Men bare nesten. Samme greia med dusjene, bare sånn dere vet det også.

Jeg er IKKE klar for å reise. Jeg vil ikke hjem. Kunne reist hjem neste uke eller noe. Men jeg skal jo på Norway Cup omtrent med en gang - tar en uke i Oslo før det, jeg! Så det blir jo gøy å komme hjem også, og å se alle sammen igjen! Det som er greia er at det blir så utrolig fælt å si hade til disse folkene her. Har møtt syyykt mange herlige folk. Vil ikke dra fra de. Det var så utrolig lett å bli kjent med folk. Man trenger bare å gå bort og snakke med de uten å få stygge blikk og kommentarer. ALLE er hyggelige, greie og utadvente! Helt utrolig, egentlig! Man trenger ikke være i en slags "gjeng" heller, sånn som vi var i starten. 

Er veldig trist akkurat nå .. men kan VIRKELIG anbefale denne språkreisen til dere! Ja, det er dyrt, men det er SÅ verdt det! Kunne gjerne betalt mer, jeg. Og om en er veldig utadvent, blir det bare enda bedre, desto flere du kjenner, desto kjekkere er det! Og til dere som ikke har så lett for å bli kjent med folk og er litt beskjeden; ikke bekymre dere! Dere finner venner uansett, for de fleste er jo også alene! Vil nesten si at dere som ikke reiser på noe sånt, uansett destinasjon, dere går glipp av en utrolig stor opplevelse. Jeg kommer til å leve på dette veldig lenge! 


hahahahahahahahhahhhahahahhahahhahahhahahahhahahha - jeg ler. var veldig lei meg over å forlate mitt hærlige rom. 


Victoria ser heller ikke frem til å reise...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 24 - Lakewood Center

Skrevet 23.07.2012 klokken 17:30 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 1


Dette ble egentlig skrevet igår, sånn visst dere lurte!

Igår følte jeg meg mye bedre på morgenen, så vi dro til Los Altos og spiste frokost på Target. Da jeg gikk tilbake til campus fikk jeg ordentlige smerter i brystkassen. En god stund også faktisk. Det var litt skremmende, men det gikk bort etter hvert. Så snakket jeg med en leder. Jeg bestemte meg for å se iløpet av dagen om jeg ble bedre eller verre, også se om jeg da ville på sykehuset for å sjekke igjen. 

Så da dro jeg, Victoria, William, Oliver og Oskar til Lakewood Mall, jeg orket ikke Huntington. Der gikk vi nesten hele dagen. Når vi kom hjem satte vi oss på gresset og snakket, før vi dro til Taco Bell. Det var kjempe koselig! 

Da det var curfew-time (klokken 22.00), dro jeg og en norsk leder til sykehuset. Kom hjem klokken 2 i natt! Ble sent.. men har heldigvis begynt å bli bedre!

Denne helga har jeg faktisk ikke tatt NOEN bilder! Det er jo mest fordi vi ikke har gjort nooen ting. Så derfor sitter jeg her og lurer på hvilket bilde jeg skal legge ut .. legger ute ett av noen av oss i SF.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Dag 23 - Loner all day

Skrevet 21.07.2012 klokken 09:16 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 1


Amerikansk tid: 00.04
Norsk tid: 09.04

Idag dro neesten hele gruppen til Las Vegas. Jeg og Victoria valgte bort denne turen, siden det er siste helgen. Siden jeg er syk (begynner sakte men sikkert å bli bedre), dro Victoria til Huntington Beach uten meg. Så da ble jeg sittende inne en stund, før jeg la meg ut i solen en liten stund. Jeg har dusjet to ganger idag. Bare sånn dere ser litt for dere hvor kjedelig jeg faktisk har hatt det. Jeg er virkelig ikke noe bra selskap altså. Flink til å snakke med meg selv, har jeg også blitt. Har en toveissamtale med meg selv jeg nå. Faktisk ikke så vanskelig. Eller det blir mer en enveis da. 

Da Victoria kom hjem igjen dro vi til Los Altos. Vi dro først på Target, så spiste vi på Hof's Hut. Spiste litt normal mat for en gangs skyld. Biff <3

Imorgen skal vi begge til Huntington Beach. Føler jeg rett og slett bare må bite tenna sammen og nyte de siste dagene så mye jeg kan! Har det jo kjeempe bra her, sett bort fra at jeg ble syk, men det er jo ikke noen sin feil!

Her får dere for første og siste gang bilde av meg uten sminke. Nyt det. Vet det er ett nydelig syn.

Forresten litt utgrått også. Får ikke sett United når de kommer til Norge 5. august. Og det er TRIST! Livet suger. Neida. Bare når det gjelder akkurat det.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Dag 23 - Graduation

Skrevet 20.07.2012 klokken 20:20 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Igår, torsdag, var aller siste dagen på skolen. Vi fikk tilbake EFCELT-testene våre. Jeg fikk C1 (hvor C2 er det aller beste - C1 er på en måte som en 5'er) - og C-levelet heter "proficient" - altså "dyktig". Så den er jeg stolt over. Vi fikk også noen hatter. Som jeg passet så sinnsykt dårlig at jeg får vondt inni meg. Graduationen var så som så, ikke akkurat sånn man ser på amerikanske filmer, men det hadde jeg ikke akkurat forventet heller. Vi var heldige, klassen vår, som fikk gå 2 timer før vi egentlig skulle. Mr. Jordan <3<3

På kvelden dro jeg, Synne og Oda til Los Cerritos igjen, for å handle. Jeg kjøpte meg en nydelig kjole fra Windsor, til $48 (det er inkludert tax) i en rød/fersken/oransj-farge. Hørest spesielt ut, men den er nydelig, dessuten blir man litt brunere av den fargen! Jeg kjøpte også meg en bluse/topp fra Forever 21, ooog en gave fra Vans til lillebroren min! Håper han liker den..

Er i litt bedre form nå, men fortsatt ikke bra. Jeg blir veldig trøtt av medisinen.. men etter hvert kvikner jeg til! Det skal nok gå bra. Skal prøve å kose meg mest mulig. Dette er jo siste helgen her, for på mandag drar vi hjem igjen :( Skal bli veeeldig godt å komme hjem (eller, jeg skal bo i Oslo til NC er ferdig - men Norge er Norge) til norsk mat, norske senger, norsk kultur, norske doer og ikke minst norske dusjer. Skal bli deilig med litt "normale" omgivelser. Men samtidig kommer jeg til å savne alle jeg har møtt noe sinnsykt, har ikke lyst å si hade til noen av de! Men sånn er dessverre livet. 
Mr.Jordan, verdens kuleste lærer!


Klassen, level 4!


ser helt dopa ut :( 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 22 - Limo-ride og sykehuset

Skrevet 20.07.2012 klokken 19:53 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Våknet opp med hoven hals (noen sånne greier baki der), men tenkte ikke så mye på det. Hadde tidelig skole og da tok vi EFCELT testen (Education First Cambridge English Level Test). Jeg var jo trøtt og litt småforkjølet, men gikk greit. Det var bare en ting, en tekst om en FUGLEBOK. Jeg sovnet nesten. Det var det vanskeligste med hele testen, resten gikk kjempegreit!

Når jeg kom hjem fra skolen, spiste jeg lunsj, før jeg og Synne (hun stakk fra meg etterhvert - buhu) spilte fotball med to italienere. De er jo skikkelig gode. Kan alle mulige triks og finter og sånn, så det er ganske god trening til Norway Cup - og det gleder jeg meg vilt til!

i 5/6-tiden ble vi hentet opp av Hummer Limousiner. Det var ikke akkurat sånn limousine som jeg tenker på når jeg tenker på limousiner, meen den var ganske kul! Vi ble kjørt til Rodeo Drive, der fikk vi ti minutter til å ta bilder og sånn. Så ble vi kjørt til Walk of Fame. Der hadde vi bare 40 minutter, så alle bare sprang med kjoler - og noen hadde høye hæler - inn på Mc Donalds og spiste. Må si vi fikk mange rare blikk!

I løpet av den turen ble jeg bare verre og verre, og når vi kom tilbake til campus hadde jeg det så ukomfortabelt/vondt at jeg gråt. Hahha, tragisk å tenke på i ettertid. Derfor dro jeg til sykehuset (siden vi ikke har fastlege/legevakt her). Der ble jeg sjekket og sånt .. så nå blir det antibiotika-kur i 1 uke. Det suger, siden jeg nesten ikke kan gjøre noen ting. Kan bli fort solbrent, få solstikk osv. Ingen fotball heller. Og dette var den helgen jeg hadde til å sole meg og bli bruun. Vel, det er jo ganske typisk da! Men har bestemt meg for at jeg skal bare kose meg mest mulig, så får jeg være syk hjemme. 

Her er bildene fra Limo-riden!


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 21 - Los Cerritos

Skrevet 20.07.2012 klokken 19:27 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


På tirsdag hadde vi fri morgen og sen skole. Nesten med en gang jeg kom hjem fra skolen, dro jeg, Synne, Victoria og mange andre til Los Cerritos for å handle på kjøpesenteret der. Kjøpte ikke noe til meg selv, men kjøpte gave til søsteren min fra Victoria's Secret. Blir stolt over meg selv når jeg kjøper ting til andre, føler meg 1000 ganger bedre da!

Dette var da en veldig rolig dag, med andre ord. Egentlig deilig å ha "fri" fra aktiviteter og sånt. Laguna var forresten siste utflukten vi hadde, så nå har jeg og Victoria "fri" resten av tiden!goooogleee, hahah


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 20 - Laguna Beach

Skrevet 20.07.2012 klokken 19:18 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


På mandag hadde vi tidelig skole, før vi dro til Laguna Beach. Guud for en nyydelig strand - og ikkje minst så er Laguna utrolig koselig og fint! Skal jeg en gang bo i USA, må det bli i Laguna. Det var nyydelig, får ikke beskrevet det engang. Vet ikke hva de andre synes, men jeg synes ihvertfall det var det!

Først spilte vi volleyball, så badet vi, solet oss, spiste is, solte oss enda mer, også avsluttet vi dagen på Johnny Rockets. Orker ikke skrive mer nå - grunnen får dere vite senere, dere får se på bildene. Har faktisk ikke bilder av meg selv derfra, og det er egentlig like greit!


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Busy..

Skrevet 19.07.2012 klokken 10:03 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Hei!

Sorry for at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Vet ikke når jeg blogger om de siste dagene, men det blir ikke nå ihvertfall. Er sykt trøtt, har vært en tur på sykehuset, faktisk. Etter en suuuper limousin-tur i Beverly Hills og Hollywood! Dårlig avslutning på en veldig bra dag, men jeg overlever!

Bloggest! 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Svar på spørsmål fra Runar

Skrevet 17.07.2012 klokken 07:24 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 2


"Hei! Kan du vær så snill svare på dette spørsmålet i innlegg eller bare svare på denne kommentaren fordi jeg drar mest sannsynelig på språkreise neste år til california. Hvor mye får dere gå alene å handle osv? Kan du fortelle litt om hvor mye dere får gå alene og hvor og slikt :D?"

Fikk dette spørsmålet fra Runar, og tenkte at det kunne jeg svare på i ett innlegg. 

Da jeg bestilte denne språkreisen, tenkte jeg at det kom til å være sinnsykt streng, med null fritid og at det ikke var lov å forlate campus uten ledere. Allerede på Heathrow merket jeg at sånn ble det ikke! Vi fikk jo gå rundt der som vi ville - fikk 1 ½ time der. 

Vi får lov til å dra til Los Altos, men da må vi skrive opp at vi drar dit på en sånn liste. Dette er mest fordi de skal vite hvor du er, om det skal skje noe. Er usikker på akkurat hvor grensen går, men det er ikke akkurat sånn at du bare kan dra til LA om du skriver det opp. Det er egentlig bare å snakke med lederene. Mange dager der Y-gruppen har hatt tidelig skole og fri dag, har lederene satt opp busser til Huntington Beach, for eksempel. Vi har maaasse tid til shopping. Det er ett shoppingsenter i Los Cerritos (?), og dit tror jeg vi kan dra, så lenge vi skriver det opp.

Vi har ikke sånn sinnsykt mye fritid, men det er nok. Du får brukt penger, for å si det sånn! De har satt opp maaasse utflukter der vi har mye tid og store shoppingmuligheter. Men ja, vi får gå en del alene! Vi er stort sett alene, vi får gå til og fra skolen, spise og alt sånn helt selv. Uten ledere. I Los Altos er der blant annet Target - der finner du ALT mulig, fra A til Å, det er som Coop Obs. Bare større. Du finner også Trader Joe's, som er en matbutikk med varer av kvalitet!

Vil virkelig anbefale dere Long Beach! Det er verdt det! En opplevelse for livet!

Husk, igjen, at om dere skriver mitt navn under "Har ett EF Crew anbefalt dette programmet for deg" når dere bestiller, kan jeg gi dere litt rabatt. Og bestill raskest mulig, jo tideligere du bestiller, jo sikrere er du å få plass, og jo større rabatt får du!
//weheartit


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Dag 19 - Union Square og hjem til campus!

Skrevet 16.07.2012 klokken 08:43 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 4


Amerikansk tid: 23.32
Norsk tid: 08.32

Nå har jeg kommet tilbake til campus, etter en dag i bussen. Før vi kjørte hjem igjen, fikk vi litt over en time på Union Square igjen. Der klarte jeg å bruke $220 ... altså rundt 1300 kroner. Sykt. Kjøpte meg en svart bukse, en dongeribukse og en lilla genser fra Urban Outfitters, ogsåå kjøpte jeg gave til min maami. Stolt når jeg kjøper gaver og sånn da :)

Bussturen hjem gikk også greit. Var morsomt. Mye underholdning, det skal være sikkert og visst!

Klarte å glemme puta mi på hotellet, så nå har jeg ikke puute lenger :( What to do... får sove på ett eller annet mykt i natt, da, så får jeg kjøpe pute på Target imorgen. 

Imorgen skal vi til Laguna Beach etter skolen, har tidlig skole. Blir bra!

Trist å tenke på at dette blir den siste uka vår her :( Imorgen reiser den første norske gruppen.. neste uke er det oss. Vil ikke hjem, men samtidig skal det bli deilig med norsk, normal kultur. Blir digg med ordentlige omstendigheter - ?. Men blir skikkelig trist å reise ifra alle sammen. Har blitt kjent med så mange, mest fra Norge, Sverige og Italia. Trist å tenke på. 

Har jo ingen bilder fra idag... får legge ut ett bilde av Golden Gate Bridge, da. Igjen.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Dag 18 - Golden Gate Bridge, Lombard, Chinatown og Union Square

Skrevet 16.07.2012 klokken 08:34 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Vi så så mye, av en by, på en dag. Kan ikke si jeg ble sånn veldig glad i SF, meen det var helt greit. Sett bort ifra uteliggere og meget spesielle folk, var det en ganske fin by! Hadde ikke personlig valgt å bo der, akkurat.

Trenger egentlig ikke skrive så veldig mye. Kan la bildene tale for seg! 


sånne var det en del av!


San Franciscooo!


Delfiiner!!! Så mange av de på Bay Cruise'et også!


Fjortisser på bussen!


HAHHAHAH, Dominico (??) .. mest geniale fyren jeg noen gang har møtt. Fra Italia.


Min fotball-kompis! Flinkeste trikseren...


Koser oss med McFlurry.


Søtt par. Kanskje hun blir en av de FEM konene han ønsker seg?


Måtte gå OPP en bratt bakke for å gå ned Lombard Street.


Biler stod faktisk i kø for å kjøre ned...
ALCATRAZ!
STOOR!


China Town!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 17 - Off to San Francisco!

Skrevet 16.07.2012 klokken 08:10 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Sorry at jeg ikke fikk blogget om San Francisco før nå. Internettet på hotellet var helt på trynet. Lastet jo ikke ned noooe i det hele tatt..

Vi dro herfra klokken 8 på morgenen.. bussturen gikk egentlig ganske kjapt unna, sov litt og hadde det egentlig ganske greit. Hotellet vi sov på, heter Holiday Inn Fisherman's Wharf. Første jeg tenkte var bare, JA, DEILIGE SENGER! Så så jeg dusjen. Har ikke dusjet i en bedre dusj på flere uker! Det var njuudeleg. Det første jeg gjorde var å ta meg en dusj!

Så møttes vi i lobbyen, for å gå ned til Pier 39! Der fikk vi litt tid, før vi skulle til Hard Rock Cafè. Der fikk vi mat gratis, hadde visst betalt for det fra før. MEEN jeg var så smart som drakk en hel milkshake rett før, så jeg ble skikkelig (ORDENTLIG) kvalm. Klarte bare å spise 2 bit av hamburgeren min. MEN nå har jeg spist der, ihvertfall! Så kjøpte jeg meg en Hard Rock Cafè San Francisco t-skjorte. 


ÅH, sengene <3 Savner de allerede :( Og jeg har glemt puta mi der....... så nå er jeg pute-løs.


nyyyydusjeeet. aner ikke hva som skjedde med den derre posinga der??!


Jeg og Victoria stod og skulle ta pene bilder.. så kom de her svenskene her og ødela alt. Men joda, bildet ble jo vellykket det!


Ihvertfall DET!


Skjer med hodet mitt..... jentene foran Pier 39-gaten!


kvalm og lei :( buhu livet er trist. likte smilehullet


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 16 - REGN?!

Skrevet 14.07.2012 klokken 17:39 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 4


HAR FIKSA PÅ INNLEGGET NÅ. 

Hei! Nettet på hotellet her er så sinnsykt tregt at blogg.no ikke vil funke skikkelig. Kan ikke lage kursiv/fet-skrift, eller legge ut bilder. Og da er jo egentlig hele vitsen borte - innlegg uten bilder er jo bare sinnsykt kjedelig. Meen tenkte at jeg kunne blogge om torsdagen. Siden det har jeg tydeligvis ikke gjort.

Vi hadde sen skole, altså fri morgen. Det var veeeldig "gloomy" ute, så jeg la meg til å sove lenger. Det var jo ikke lurt, gikk rundt i en tåke omtrent hele dagen. Etter skolen hadde vi fri resten av dagen. Det var faktisk så dårlig vær, at det begynte å REGNE. Det er gjennomsnittlig aldri regn i Long Beach/California (usikker på hvem av de) i juni og juli.. men akkurat når vi er her, må det jo gjøres ett unntak, så klart! Jeg og Victoria måtte jo bare slenge på oss EF-Staff regnjakkene vi fikk, for vi måtte på Target for å kjøpe inn litt snacks og brus til en 8 timers lang busstur dagen etterpå. På Target møtte vi på Synne, så etterpå dro vi alle på Taco Bell. Taco Bell har så goood burrito. Cantina Burrito <3 Namnam. Deilig med litt GOD taco iblant.

Nå skal vi møte opp om 10 minutter, så får avrunde her. Får se om jeg får fikset det greiene her. Makan til treigt internett skal du lete lenge etter - jeg har til og med i ethernet-kabelen.. nå fant jeg ut at hele innlegget er i ett eneste avsnitt også. Pent.

FINE?!?! ja.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Dag 15 - Cabazon Outlet

Skrevet 13.07.2012 klokken 02:44 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Først dro vi på skolen. Så i 13-tiden, tok vi buss til Cabazon Outlets, for å shooppe på ett "kjøpesenter" eller, mer en "gågate" i ørkenen. Det var så utrooolig varmt at jeg trodde jeg skulle dø. Har aldri vært utfor sånn varme før. Lover. Det var helt forferdelig. Og da var det overskyet! Herlighet, tenk når det er sol. Tror det var rundt 45°C der, ihvertfall det lederen sa. Noen elever var der en gang når det var 55°C. Forferdelig. Tortur. Heldigvis var vi som oftest inne i butikkene, og der var det kaldt og godt.

Jeg ble egentlig veldig skuffet over Cabazon. Jeg trodde jo det var Forever 21 og sånne "normale" butikker, men neida. Der var det BARE merkebutikker. Som Hugo Boss, Juicy Couture også videre. Jeg kjøpte meg en treningsshorts og 2 trenings t-skjorter fra Nike-butikken. Også kjøpte jeg meg ett par hvite Converse. Til sammen ble dette ca 700 norske kroner. Og det er billig. Likevel var det egentlig ganske dyrt der, i forhold til hva jeg trodde det kom til å være, var ikke akkurat så veldig mye billigere enn andre butikker på vanlige kjøpesenter. Menmen. Hadde det jo gøy uansett da!

Jaa, da har jeg endelig tatt igjen de tapte innleggene. Deilig! Imorgen drar vi til San Fransisco (klokken 08.00 for å være helt presis....). Tar 8 timer å kjøre med buss dit. Blir gøy. Wiiho. Eller, jeg elsker å ta buss for tiden. Er kjempe koselig! Med mange koselige folk! Har blitt kjent med veldig mange koselige folk, elsker livet mitt at the moment <3 Vet ikke hvor mye blogging det blir når jeg er der, men dere skal ihvertfall få noen innlegg OM turen. Spørs bare når!

Tar dagen idag senere ikveld. Bloggest!

Her er ett mislykket bilde av det jeg kjøpte meg. Vanskelig..... kos dere mine kjære blogglesere!


Arket og det bak har jeg ikke kjøpt meg forresten. ELSKER fargene på t-skjortene, og stoffet og alt! diiiggg! Treningsklærne ble til sammen 400 norske kroner - ikke en t-skjorte i Norge engang!


gooogleee

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 14 - Free morning and late school

Skrevet 13.07.2012 klokken 02:28 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


På tirsdag hadde vi fri morgen, altså sen skole. Jeg utnyttet den tiden til å sove litt ekstra. Gjorde vel egentlig ikke så veldig mye, som jeg kan huske. Skata litt. Spiste litt, også videre. 

På skolen startet vi med prosjektet våres, det om at vi skal lage en film om reisen. Jeg, Synne og Runa er på gruppe. Blir en bra film, nettopp fordi det er oss tre. Da-ah. Kidding. Neida, men den blir kjempe bra, lover. Skal levere den inn på onsdag neste uke.

Etter skolen dusjet jeg og gjorde meg klar til kvelden. Jeg, Victoria, Runa og Synne dro på Taco Bell. Vi har kjørt forbi der maaange ganger før, og har alltid hatt lyst å dra dit. Maten var kjeeempe god. Nam. Dit skal jeg tilbake! Det var kjempe kos. Vi kjøpte også donuts på veien. Smakte ikke som donutsene du kjøper på Rema 1000!!! Æsj. 

Har ikke akkurat noe mer å skrive om. Veldig lite spennende dag.


yoyoo

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 13 - Santa Monica og Venice Beach

Skrevet 13.07.2012 klokken 02:08 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Hehehe, sorry sen blogging.

På mandag dro vi først på skolen, og etter det tok vi bussen til Venice Beach. Der gikk jeg, Synne, Anne Marthe og Mari rundt for å shoppe der. Våre shoppingmuligheter med Venice Beach var da litt medisinsk marijuana fra grønne doktorer og andre ting. Shoppingen der var altså ikke meget bra. Så vi satte oss på en restaurant, for å spise litt. Kjøpte nachos, var godt, men osten var bare saus. Det var liksom ikke smeltet ost eller noe. Vi så jo så klart litt på badestranden, det lille "ute-treningssenteret" og skaterne. Rett før vi skulle møte opp igjen ved bussen for å dra til Santa Monica, kjøpte vi skateboardene våre (beste innkjøpet til nå). 

Da vi kom til Santa Monica, prøvde vi ut skateboardene, før vi gikk til 3rd Street Promenade for å shoppe. Kjøpte ingenting, selv om vi var innom Forever 21, Urban Outfitters og American Eagle!! Stolt av meg selv. 

Jeeg var så smart at jeg glemte å lade kameraet - igjen, så fikk ikke tatt bilder. Kan låne noen bilder av Victoria da.


Jeg har funnet ut at jeg har kjøpt meg 3 t-skjorter med band-navn på..........


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 12 - Universal Studios

Skrevet 11.07.2012 klokken 03:06 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Åh, Universal Studios var helt nydelig! Var der på søndag! Det første jeg og Victoria gjorde da vi kom dit var å gå gjennom Universal City Street (ellernoe) for å finne Starbucks. Jeg har blitt heeelt avhengig jeg. Blir lei meg hver gang jeg ikke får kjøpt det... idag er ett eksempel. Kjipt at Starbucks stenger klokken 14 - de som er her på campusområdet ihvertfall!?! Teite tider. 

Jeg klarte jo å glemme å ladde kameraet, sååå det batteriet varte jo ikke så lenge. Fikk tatt noen bilder da, resten er fra Victoria sitt kamera! Samme med neste innlegg (om dagen igåår).
Traff Vin Diesel!!!    -wox


Ser dere den gule bygningen i enden av gata?Den ser egentlig sånn ut

1
De viste ett filmtriks fra Fast And The Furious!


Ett filmtriks med en foss!

Så til det jeg hadde gledet meg til; WISTERIA LANE


Solis' housee!


Lee and Bob's house!


Susan, Mike and MJ!


Scavo's


Bree!


Homer Simpson!

Så var det EF-disco. Lokalet var helt nyydelig! Sånn drømmeball. Fikk ikke tatt bilder av det, men det var kjempe bra! Mye dansing og morro. Dette var også siste kvelden til surfe-svenskene.. :(

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 12-13 kommer imorgen!

Skrevet 10.07.2012 klokken 07:41 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Imorgen har vi free morning (sen skole), så jeg tar blogginga da. Skal dusje, så legge meg og sove LENGE. Skal bli deilig. Blir faktisk sykt sliten og trøtt av disse utfluktene!

Kjøpte meg forresten skateboard/penny (elns) idag. 50 dollar. Svenskene kjøpte det for 100 dollar. Svindel ass. De er kjempe gode å skate på! Nå blir det lett fram og tilbake fra skolen :D

Surfe-svenskene dro hjem idag :( Blir kjedelig her nå.. da blir det ut på sosial omgang igjen (eller hva man skal si). Hjelper faktisk sykt med ett skateboard eller en fotball! Det er da folk tar kontakt. Dessuten kan man bare snakke og være seg selv med alle. Det er jeg ihvertfall, og det er sykt deilig!

Det åpnet en Starbucks på campus idag. Jeg var såå glad da jeg hørte det. Dessverre hadde de ikke Double Chocolaty Chip Frappucino, og da er det ikke noe vits lenger. Det var sykt nedtur...

God natt/dag/morgen, folkens!


og det er roosaaa forresten! swag'ah. eller yolo. eller yodo. alt ettersom. 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 11 - Six Flags Magic Mountain

Skrevet 08.07.2012 klokken 08:19 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 2


Amerikansk tid: 22.56
Norsk tid: 07.56

Idag har vi vært på Six Flags Magic Mountain, en kjempe stor fornøyelsespark med veeeldig mange karuseller. Mange av de ser veldig store og skumle ut, men når du først er der oppi, er de ikke skumle i det hele tatt.

Jeg må si at jeg er litt skuffet egentlig. Hadde de forventingene! Vi fikk beskjed på bussen om at det kunne være lurt å kjøpe Flash-Pass, for da slipper man å stå i kø så lenge. Det kostet alt fra $45 til $105 - alt ettersom du skulle ha regular, gold eller platinum. På platinum slipper du all slags kø, og får bare gå rett gjennom. Det hadde vi tenkt å kjøpe. Så kom vi frem til kassa. Etter å ha stått ca 1 time eller noe i kø. Da fikk vi beskjed om at vi måtte betale $250 i depositum (som vi hadde fått tilbake - etter 2 uker) visst vi ikke hadde gyldig ID (pass eller førerkort - hadde jo ikke med meg det dit? "Skal til Six Flags idag, tar med meg passet, jeg" - ingen som tenker sånn? Hadde heller ikke fått beskjed om det ..) Så da var det bare å gå ut, og begynne å stille seg i køen. 

Det var så innmari varmt idag. Trodde helt seriøst at jeg skulle dø. Lover! Tror det var langt over 30°C .. fikk bittelite skille av toppen og shortsen. Hater shorts-skille, dritstygt. Så det var bare å drikke myyye vann.

Fikk tatt noen karuseller, meen de som liksom skulle være de beste var ikke skumle i det hele tatt.. jeg liker karuseller jeg får magesug og adrenalinkick av - fikk ingen av delene. Uansett hvilken jeg tok. Tror jeg har blitt helt kvitt karusell-frykten eller noe. Jeg og Victoria er vel kanskje bare for tøffe. Tuller.

Men gøy var det uansett! Hadde jeg skulle valgt igjen, hadde jeg nok fortsatt valgt å dra dit - bare tatt med meg passet mitt!

Tok ingen bilder idag - gadd ikke dra med meg kameraet mitt dit. Så dere får google, om dere vil se hvordan det er der! Åpnet forresten en ny karusell igår - SUPERMAN. (Eller er usikker på om akkurat den, eller den som var bakom på karusellen var den nye.. skjønte ikke helt) Men likevel, den var bra! Først kjører du laangt bakover og opp en 90° bakke - så kjører du ned igjen. Fort (rart jeg ikke fikk magesug her, når jeg tenker på det). Men der var det laang kø, der! Og sykt varmt, siden vi måtte stå INNE i en trang gang, uten tilgang til oksygen eller vifte. Skulle ikke vært lov.

Imorgen er det Universal Studios som står for tur. Gleder meeeg! Blir bra. God natt folkens - eller, god morgen for dere da!

Litt bilder fra Google til deree!
Superman!


Kart over karusellene. Tror kanskje dette er en smule gammelt.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Spørsmålsrunde

Skrevet 07.07.2012 klokken 08:21 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 4


Tenkte at istedet for at dere stiler spørsmål i hvert innlegg, så kan dere stille de dere har her. Alt dere måtte lure på! Svarer når jeg får tid. Spør i veg!


flink fotograf

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

4 kommentarer

Dag 10 - Tanning and Starbucks

Skrevet 07.07.2012 klokken 08:09 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 2


Amerikansk tid: 22.50
Norsk tid: 07.50

Idag har vi også hatt fri. Har ikke skjedd noe spesielt idag heller! Så det blir nok ett kjedelig innlegg. 

Etter frokost satt jeg på datan og ventet på sola. Etter hvert ble jeg og Victoria lei av å vente, så vi gikk til Starbucks. Ingen på Starbucks klarer å skrive navnet mitt rett, så hver dag finner jeg på navn de kan skrive. Igår var jeg June, idag var jeg Patty. Det var vel mest en intern greie med meg og Victoria, så da jeg brøt ut i latter da jeg sa navnet, skjønte nok han mannen at det ikke var mitt ekte navn. Har blitt heeelt avhengig av Double Chocolaty Chip Frappucino... den er så god! Helt sykt. Derfor ble jeg lei meg når jeg fikk vite at vi ikke får dratt dit før vi drar imorgen.

Bussen vår drar klokken 08.30 til Six Flags Magic Mountain!!! Har gleda meg alleraller mest til denne turen. Herlighet, det blir så braa. Har begynt å elske karuseller. Føler ingen frykt når jeg står i køen lenger. Før trodde jeg jo at jeg skulle dø for den minste ting.. wihooo! 

Ja, og etter Starbucks, kom solen frem. Så vi stripped it down (to bikini) og tææna. Har fått skille, men det betyr ikke at jeg er brun. Kom hit som en snømann. Kommer nok tilbake som en snømann også. Skulle ønske jeg også hadde pigment og en sjangse til å bli litt brun.. vel vel, det er en super opplevelse - med eller uten brunfarge.

Nå legger jeg meg. Må være utkvilt til Six Flags imorgen. Blir braaa!
passer meg supert


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Dag 9 - Soling og Red Carpet-party

Skrevet 06.07.2012 klokken 07:01 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Amerikansk tid: 21.35
Norsk tid: 06.35

Idag har også vært en sånn chill dag der man bare har hengt litt rundt. Hadde tidelig skole, så vi var på skole mens det var tåkete og skyete på himmelen (gloomy, som vår lærer Leslie sier). Sola kom i 3-tida, og da fikk vi sola oss i en eller to timer. Så har jeg vaska klær idag. Helt selv. Med bra resultat, også. Flink! Stolt over meg selv.

Så skulle det være Red Carpet-party ved L-bygningen, som italienerene hadde arrangert. Det var ikke noe gøy, hahaha! Nesten alle dro.

Kjedelig og kort innlegg, fordi det rett og slett ikke har skjedd noe idag. Litt deilig, men litt kjedelig også :)


koser mej med finkjole på rumet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 8 - Disneyland og 4th of July

Skrevet 06.07.2012 klokken 00:01 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Igår var det 4th of July, nasjonaldagen til USA, og vi var i Disneyland. Mange gikk med nasjonalfargene i antrekket sitt. Orker ikke skrive så mye, dere får heller bare se på bildene - bilde sier mer enn tusen ord!

Åh, hva det var stemning! Sykt koslig!


mej och sunne på tojet


californiaaa adventure
MEJ OCH DEJ I CALIFORNIA, VICTORIA, MEJ OCH DEJ!karusell ja. ser fina ut ja. enig ja.rodeo drive!!!!!!
møtte ei søt amerikansk jente i køa


California Screamin' !aw, watti

mej, bendik, wall-e och mattis!wall-e

awww
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 7 - Fri dag

Skrevet 05.07.2012 klokken 22:48 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


På tirsdag hadde vi sen skole og ingen aktiviteter eller utflukter. Egentlig deilig å ha fri litt, også. Litt spesielt at en skoledag kan være en fridag, butbut. Det var skikkelig dårlig vær. Eller, i forhold til normalt norskt vær, var det greit. Det var kaldt, tåkete og mye skyer. Satt og skypet mye med Merete. 3 timer faktisk. Koselig!

Så på kvelden dro vi ut og spilte fotball med Synne (Sune) och svenskarna och norskarna! Så spiste vi middaaag, jette bra. 

Har ikke noe spesielt å skrive egentlig!


small picture :(

 


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Innlegg kommer imorgen

Skrevet 05.07.2012 klokken 10:23 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Ups, har ikke blogga "igår" eller "idag". Skal gjøre det imorgen. Akkurat nå er klokka 01.20, og jeg er TRØTT. Tidelig skole imorgen..... disneyland var supert!


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

SVERIGE ÄR BÄST

Skrevet 04.07.2012 klokken 08:16 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 3


tja tja bloggen svensk på besök


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Dag 6 - Skole, Griffith Observatory og Beverly Center

Skrevet 03.07.2012 klokken 09:18 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Amerikansk tid: 23.23
Norsk tid: 08.23

Morgenen idag var veldig veldig kald!! Hadde på meg bukse og genser, likevel fryste jeg. Det var også overskyet. Det er det dumme her, det er nesten alltid kaldt på morgenen. Men så blir det varmt senere på dagen da. Vi dro på skole klokken 08.00, og det varte til 11.40. Synest skolen her er helt grei, jeg. Jeg tror jeg har vært heldig med lærerene. Hun ene er kanskje en smule treig til tider, men hun skulle til å gi oss 1 time pause, før en mann kom og sa det vi måtte fylle ut noen skjema... men han mannen vi har er skikkelig kul. Vi snakket hele timen

Så skulle vi møte på bussen 12.30. Det tok litt over en time å komme seg til Griffith Observatory. Der var vi i ca en halvtime eller noe. Så Hollywood-skiltet. Ikke noe stort egentlig, haha. Så det da vi var på Walk of Fame også, så. Så dro vi til Beverly Center. Det er ett 4 etasjers-kjøpesenter med maaange butikker. De fleste av de var jo sånne dyre butikker, som Louis Vuitton, Jimmy Choo, Prada, Hugo Boss også videre også videre. Tiffany's også.  Jeg er sykt stolt over meg selv. Selv om jeg så masse jeg ville kjøpe meg, kjøpte jeg ingenting, siden jeg vil spare pengene mine til Cabazon Outlet. Flink!!! Brukte bare litt penger på en sånn øyenbrynsbutikk. Fikset brynene for 12$!!!!

Så dro vi hjem. Da bestilte vi pizza - de leverer her. NAM!

Nå sitter jeg her og snakker med min russiske romkamerat. Hun er veldig grei! Brannalarmen gikk akkurat av i H-bygningen, og da kom politiet og brannfolkene. Noen kommer nok til å få 600$ i booot. Glad det ikke blir meeg :D Nå må jeg legge meg. God natt! Enjoy the photos:


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 5 - San Diego

Skrevet 02.07.2012 klokken 08:43 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 6


Amerikansk tid: 22.33
Norsk tid: 07.33

Idag var vi på den første valgfrie turen vi skal på. Denne måtte vi betale for. Var egentlig usikker på om jeg ville betale for det, men jeg angrer ikke ett sekund! Betalte 40$ for det - cirka 240 NOK. San Diego er virkelig en av de fineste byene jeg har sett. Eller, det var ihvertfall myyye finere enn Long Beach! Det var så koselig! Skal jeg en gang bo i California, skal jeg bo der.

Vi måtte møte ved "The Quad" klokken 08.30. Var skikkelig trøtt. Victoria måtte faktisk vekke meg idag. 


Trøtte!


SAN DIEGOOO!

Ja og visst man ville kunne man jo bruke den 2 timers lange bussturen til å sove. Det gjorde Anny og Nina!


Følte meg plutselig slem.....


Så kom der ei bru. Som var veldig spennandes. Hørtes hvertfall sånn ut på knipsinga i bussen..


Det er egentlig veldig rart, for meg hvertfall, at selv om vi bor i Long Beach må vi kjøre til en strand. Har ikke sett havet på lenge!!! Så da var det deilig å se litt hav på veg dit! Sykt å tenke på at San Diego er ca 20 minutter fra Mexico :(


Når vi kom frem, skulle vi se litt på Hotel Del Coronado, ett kjempe pent hotel, der tydeligvis mange kjendiser har vært og spilt inn filmer og sånt. Marilyn Monroe, for eksempel, sykt!Girlsa utenfor hotellet (f.v: Anny, Victoria, meg, Nina og Linda)Oppe fra venstre: meg, Linda, Tone-Malene, Victoria
Nede fra venstre: Nina og Anny
Passer til å skrive avis, forresten.Det var skikkelig action-fylt dag. Først dette, også måtte livvaktene i aksjon på Mission Beach. Etter denne brannbilen, fulgte en politibil, en ambulanse og en brannbil til:

 Så kom vi til neste stopp: Mission Beach. Fin badestrand. Men det var veldig kaldt der, egentlig. Så vi tok litt bilder med sjøen vi! Eller, først gikk vi litt rundt på "tivoliet" - uten å ta karuseller, siden vi skal på Six Flags Magic Mountain på lørdag :D

Mission Beach

Så var det ett eller annet programgreier der idag?!?! Disse gikk rundt og filmet. Ble forresten filmet 3-4 ganger. Hahahaha. Linselusene.PENE NINA!!!


Sykt fine....

Så dro vi til "Old Town", en liten gate (eller to) der det er mange bygninger. Det skal liksom vere byen sånn den var da Sør-Amerikanerene bodde der, eller noe sånt. Koselig egentlig!Så var det det vi hadde gledet oss til på hele turen - å shoppe. Alle spurtet mot Victoria's Secret. For å være helt ærlig, skjønner jeg ikke helt greia med de derre greiene der. Kjøpte meg en deilig shorts, litt antibak (som lukta godt!!!) og en liten parfyme. 


Jeg og Nina har funnet ut at vi er sykt like. Vi kjøper akkurat det samme (omtrent) på akkurat de samme butikkene. Merket ikke at vi faktisk omtrent hadde prikk like poser før vi satte oss ned på en italiensk pizzarestaurant.. morsomt da! Vi har ihvertfall syyykt lik klesstil!

Forever 21 må være den beste butikken på jord! Sykt mye fint, til en billig penge. Det meste av det ihvertfall. Har allerede kjøpt meg en skjorte og tre topper der. Og The Bodyshop var også billig! 20$ for en sånn moisturizer - eller noe, vet ikke hvordan man skriver det. Gidder ikke sjekke. Kjøpte 3 stykk, siden jeg fikk 1 gratis om jeg kjøpte 2! Kjøpte sånn som renser, en som skrubber og en krem. Nomnom. Gleder meg til å bruke!!!

Så kjørte vi til La Jolla, en plass der vi så på seler. De stinket skikkelig... synest de er litt søte, men samtidig er de egentlig litt rare også.


Der er skjørta jeg kjøpte forresten. 24$!!!! Digger den.

NÅ MÅ DERE BLI SKIKKELIG GLAD I MEG! Sitter her og er drit trøtt, men likevel blogger jeg. Skal opp om 7 timer, så må legge meg nå. Imorgen har vi tidlig skole (08.00-12.40) før vi drar til Hollywood igjen, for å se nærmere på Hollywood-skiltet. Skal til Griffith Observatory. Så har vi i gjengen en DATE, skal på Taco Bell. Har lengtet etter den helt siden vi så den på vei hit. Gleder meg!

Til frokost idag spiste jeg en pose med nøtter jeg tydeligvis var allergisk mot... rakk ikke stikke opp til skolen for å spise der. I helgene må vi kjøpe mat selv, og det er bare åpent i kantinen helt oppe med skolen. I ukedagene er den her nede på Campus åpnet, og da slipper vi å betale! 

God natt alle sammen! Eller; god morgen for dere da. Savner dere allerede :( Ihvertfall sengen og maaateennn!!!! Blir bare usunt her. Gleder meg til å spise skive med salami eller noe annet godt på, som speilegg eller ostesmørbrød. Og til å sove i en myyyk seng. Det skal vi i San Fransisco, can't wait. 

PS: Romkameraten min, en russerinne, legger seg tidelig hver dag. Så tar skikkelig lang tid å blogge, føler jeg må være skikkelig stille, for å ikke vekke henne. Eneste ordene vi sier til hverandre er egentlig "good morning". Vi passer vel bare ikke sammen, kanskje. Skal prøve å snakke med henne, men tror ikke hun forstår skikkelig engelsk, egentlig.... skulle velgt å bo med en norsk en. Hadde nesten vært mer nyttig det!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Dag 4 - Los Angeles - Hollywood and The Grove

Skrevet 01.07.2012 klokken 09:20 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 6


Amerikansk tid: 23.43
Norsk tid: 08.43 

Hei alle sammen! 

Idag har jeg bare plukka litt bilder her og der, så er litt forskjellige fotografer, tok ikke med kameraet mitt :)

Dagen idag har vært skikkelig stress - men også veldig gøy! Vi fikk sove så lenge vi ville, siden vi ikke har skole i helgene og vi får heller ikke frokost (eller lunsj). Så vi gikk til Los Altos for å kjøpe noe der. Vi endte opp på Target, som vanlig. Føler jeg snart blir kalt "kalori-jenta" .. jeg tenker jo sånn at man ikke bør spise pizza til frokost. Spesielt ikke når det står på menyen at det er 800 kalorier i den. Så jeg var sunn og kjøpte meg en sandwich og sitron-lemonade. Huff, har begynt å telle kalorier nå.. ikke bra!

Kjøpte også en fotball på Target, siden man må gi kortet sitt til en leder for å leige baller.. så når vi kom hjem igjen, skiftet jeg og spilte litt med Tone-Malene. Da det var 20 minutter igjen til vi skulle møte opp, gikk jeg til rommet mitt for å skifte. Jeg følte jo jeg hadde sååå god tid. Jeg gikk ut av rommet for å snakke med Victoria litt, og når jeg kom tilbake og skulle prøve å åpne døren kom jeg på at jeg hadde glemt nøkkelen inne på rommet. Og romkameraten min er jo ALDRI inne på rommet på dagen - skjønner ikke hvor hun gjør av seg egentlig! Så det ble skikkelig stress med å få låst meg inn, jeg fikk så vidt skiftet og hentet pengene mine, siden han som kan låse opp rommene var på lunsj. Meeen jeg kom meg omsider til bussen.

Det var en skikkelig lang busstur! Det var ett eller annet sånn tegneserie-greier i byen idag, så det var ekstra mye kø. Og mange rare folk, se da:Ser dere hvor dette er? Maaange kjendiser har fremført her!

Så stoppet vi på ett sånt sted med litt sånne boder med forskjellige ting. Der var det også noen som stod og spilte - de var kjempe flinke!

Så var det Walk Of Fame som stod for tur. Jeg lette etter Tom Cruise sin stjerne, men jeg fant den ikke :( Fant Michael Jackson sin da:
sola i trynet............

Etter ca 1 time der, kjørte vi til Beverly Hills og The Grove! Der kjøpte jeg meg 2 topper! Fra "Forever 21". Sykeste butikken noen gang.. betalte ca 240 norske kroner for de, og de var sykt fine! I Norge hadde jeg nok måttet betale 300-400 for hver av de!


I enden av The Grove, kom vi til Abercrombie & Fitch-butikken stod der en sånn modell som man kunne ta bilder med. Han spurte hvor vi var fra og sånn, så vi sa vi var fra Norge. Så sa han at han hadde vært med på Alt for Norge, og de har jo vært på Stranda og filmet. Så jeg sa jeg bodde der og at det kunne hende han hadde vært i nabohuset mitt. Verden er virkelig ikke stor, altså! Helt utrooolig så tilfeldig! Han var forresten en av de kjekkeste jeg noen gang har møtt! BARE SE: (Han heter Austin Muller, forresten)


<333333333 

Imorgen skal vi til San Diego, og bussen drar 08.30, så jeg burde vel kanskje legge meg! God natt (eller god dag for dere)!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

6 kommentarer

Dag 3 - Klasseinndeling og velkomstfest

Skrevet 30.06.2012 klokken 08:41 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Priviet!

Dagen idag har egentlig vært veldig spesiell! Jeg hadde fri morgen, så jeg, Victoria og Nina dro til Los Altos og spiste på Ihop. Jeg synest at det er rart at kaloriene står på menyen da, men. Tok den med minst i, jeg!Så gikk vi på Sears og Target, før vi gikk tilbake til campus! Da skypet jeg med mamma, Karoline og mormor en stund før vi dro ut for å sole oss. Vi har kjøpt oss sololje med faktor i, så nååå er vi klare til å bli BRUNE!

Idag har vi ikke tatt så mye bilder egentlig.... har ikke vært noe å ta bilder av, haha! Eller Nina tok bilder på den velkomstfesten, men de har ikke jeg. Idag har vi utvidet "vennekretsen" vår og blitt "kjent" med noen andre folk!

Den testen vi fikk igår var om våre engelsk kunnskaper, da. Først las hun opp en tekst, så skulle vi krysse av det vi trodde var rett på ett ark. Så fikk vi gramatikkoppgaver der vi skulle krysse av alternativene a, b, c eller d. Etter det skulle vi skrive om bestevennen vår, eller noe annet. Det er 5 nivåer, så vi blir delt inn etter hvor god vi er. Jeg kom på nivå 4 :D Sykt glad for at jeg ikke kom på 5, for de har baaaare skole og ikke noe gøy. Vi hadde kjempe mye gøy! Skolen varte i 3 timer idag. 

Imorgen skal vi til LA, til Hollywood og The Grove! SHOPPIIINGG! Sykt gira på nye klær nå. Jeg går jo bare rundt og trasker i disse heeelt utdaterte klærne!

Bloggest imorgen!


Det der er ikke mitt bilde. Det er NINA sitt! Fint med romkortet i lomma!
 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Dag 2 - Campus omvisning og engelsk test

Skrevet 29.06.2012 klokken 08:14 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 2


Amerikansk tid: 22.22
Norsk tid: 07.22 

Har begynt å venne meg til jetlagen nå! Litt rart at når vi legger oss, står alle i Norge opp..

Dagen startet med at jeg ble vekket av den russiske romkameraten min. Niet good. Så var det frokost. Den smakte .. spesielt. Ikke akkurat så veldig sunt, heller! Så møtte vi opp og fikk litt informasjon, før vi fikk en omvisning på Campusområdet. Det er syyykt stort! Blir nesten sliten av å gå til skolen, hehehehehe. Så fikk vi en del fritid, og da brukte jeg og Victoria tida til å sole oss litt. 


//Victoria

Her chiller vi på vei til 7eleven. Kjøpte en Ben and Jerry's for 5$ - 30 KRONER!!!!!!!! Nam. Bare det at jeg spiste 1/10 av den :)))


//Victoria  - jeg kjøpte brownies!

Så er det en stor pyramide her, haha. En blå en. Very nice!


//Victoria

Klasselistene er hengt opp nå, så jeg er veldig spent på hvem jeg kommer i klasse med! Føler den testen ikke gikk sånn supert..... litt spesiell test egentlig! Mye rart... 

Så gikk vår "gjeng" til ett pizzasted i Los Altos. Sykeste prisene!!! Betalte 16,52$ for 2 store pizza og 5 brus!!! Og det var veldiiiigg godt!


Anny!


Tone Malene - jeg kaller henne bare for Tone, hehe


Det var godt!

Så gikk vi hjeeem. Det tar ca 10-15 minutt å gå til Los Altos.. så det er ett lite stykke da! Bra, fordi da trener vi bort det vi spiser, hahah!
Visst dere noen gang har vært i USA, har dere nok merket at folk er ganske utadvente her! De bare begynner å snakke med deg, helt random! Vi møtte disse 3 guttene ved at faren deres begynte å snakke med oss. Disse er visst skatere og surfere. Swag.. hahah.

//privat


This is Nina from Norway. She's a rich bitch, by the way!

Deeet var det jeg hadde for nå! Nå er det roominspection, såå jeg får vel ordne meg. Litt ekkelt at vi deler bad med 11 andre... veeldig åpent! Menmennnn! Blåggast

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Dag 1 - Reisen

Skrevet 28.06.2012 klokken 19:36 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 2


Amerikansk tid: 10.36
Norsk tid: 19.36 

Jeg kom til Gardermoen 04.55 og møtte først Victoria. Så sjekket vi inn og gjorde alt det dere greiene der. Fikk sitte med Victoria, etter å ha byttet sitteplasser med noen.

Flyturen gikk veldig bra, og gikk egentlig mye fortere enn jeg trodde. Jeg hadde veldig jetlag igår kveld, når vi kom, så dagen igår er egentlig bare en tåke, på en måte, haahah. Har fremdeles litt til, men er mye bedre.

På flyturen så vi veldig mye kult, blant annet Grand Canyon. Gud så stort det var!!


//privat

Jeg og Victoria synest jo den rulletrappen på Heathrow (London) var så kuuul, så vi tok litt bilder der, hahaha!


//privat

Det ble jo tatt mangemange fine bilder da. Vi så jo så fine, våkne og velstelt ut!


//privat


//privat

HAHA, DIGG ASS!!!!

Kan skrive mer om dagen idag senere ikveld. Skal blogge hver kveld, ihvertfall om jeg får tid!! Tenkte jeg bare skulle gjøre ferdig dette innlegget nå når jeg har tid. Har fri til 13.00, da skal vi ha test. Nå skal jeg og Victoria på Starbucks også ut og SOLE OSS. Må bli brun - skjer aldri med meg ihvertfall.

Jeg er ihvertfall kjempe fornøyd til nå! :)


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

Fremme i Long Beach!

Skrevet 28.06.2012 klokken 03:20 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Hei, dette blir ett veldig kort innlegg, siden vi skal møte opp om ett kvarter. 

Reisen var veldig lang, men gikk veldig fort. Jeg og Victoria har rukket å bli gode venner allerede, og det er jeg kjempe glad for! Vi bor omtrent ved siden av hverandre og deler bad. 

Jeg er veldig trøtt akkurat nå, siden jeg ikke har fått sovet så mye det siste døgnet... skal nok gå bra.

Campuset og alt det vi har sett til nå er bare suupert! Gleder meg myyyye til å være her i en hel måned. Men nå stikker jeg og Victoria bort. Kan blogge mer detaljert senere :)

søt med rufsete hår også, jeg!


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Hade Norge, hei California!

Skrevet 26.06.2012 klokken 20:37 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 0


Hei alle dere kjære lesere!

Nå har jeg pakket, og er nesten helt klar, mangler bare dataen og noen småting. Jeg er klar som ett egg! Og gleder meg sykt. Det er fremdeles 27 timer til jeg er fremme........men men. Verdt det er det nok! 

Kjenner at jeg kommer til å savne alle her hjemme. Det er heldigvis bare i en måned, ikke ett helt år! Så det skal nok gå kjempe bra. Jeg er usikker på om når jeg får blogget, men skal prøve å få gjort det fortest mulig! Men kommer ikke akkurat til å vere den som går rundt og tar bilder hele tiden og bare drar tilbake til rommet for å blogge, heller.

Så snakkest/bloggest vi. California here I comeee! :D
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

Pakkeliste/liste over ting som må bli gjort:

Skrevet 17.06.2012 klokken 18:03 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 3


Hei!

Legger ut listen min her, jeg! Kan godt hende det er en del ting jeg har glemt, eller noe jeg har skrevet opp som er unødvendig, men. ADVARER DERE for nynorske/strandadialekt-ord - gidder ikke sitte å oversette.

Ting å huske på og ordne før språkreisen:

♥Fylle ut og sende inn Medicle Release
♥Søke visum
♥Skaffe Visa Elektronkort
♥Skaffe gyldig pass
♥Fylle ut ERIKA-forsikringskortet - husk å ta med
♥Fylle ut EF-bagasjekortet - husk å ta med
♥Underskrift av mamma og pappa på kortet med reglane
♥Passbilde/skulebilde o.l. til diverse kort
♥Kjøpe adapter
♥Skaffe internett-kabel
♥Fylle iPoden med mykje bra musikk 
Pakkeliste (bagasje):

♥Noken varme kle - ei eller to bukse, en genser osv.
♥T-skjorter
♥Shorts
♥Forskjellige sko - joggesko, høghælte, Converse
♥Bikina
♥Badehandklede
♥Solbriller
♥Toalettmappe - sminke (maskara, foundation, pudder osv.), tannkrem og tannkost, børste, parfyme, deodorant, fuktighetskrem, solkrem
♥Lader til mobil, kamera og data
♥Adapter
♥Eventuelt ei lita ordbok (?)
♥Eventuelt skrivesaker (?)
♥4/5 passbilde til div. 
♥Undertøy
♥Sommerkjole - eventuelt en finkjole
♥Singletter/topper
♥Treningskle - treningsshorts, t-skjorte, sportsbh 
♥Sminkefjerner/våtservietta
♥Hårstrekk og flisklemme
♥Eventuelt smertestillande/reisesjuketabeletta (?)
♥Barberhøvel 
♥Internettkabel 

Ting å ha med på flyet (håndbagasje):

♥Lommebok
♥Mobil
♥Litt blad å lese i, eventuelt ei bok
♥Mac'en
♥Kameraet
♥iPod'en
♥HUSK ALLE REISEDOKUMENTA (regelkortet med underskrift, bagasjelappane, erika forsikringskortet osv.)
♥Litt kontanta til div. dei første dagane/på reisa. 

Grunnen til at jeg har skrevet kamera og data på håndbagasje, er at det er verdifulle ting som kan bli stjelt i tollen/på reisa.


ÅÅÅH SÅ GLAD JEG ER. SOM JEG GLEDER MEEEEG!!!

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

hits