Amalie

Interact Charter Night og ADFA Graduation Parade

Skrevet 17.12.2014 klokken 07:04 | Kategori: Australia | Kommentarer: 1


For eit par veker sida var det charter night for Interactklubben vår. Tema var "Hollywood/Movies", så difor kledde eg meg ut som VIKING! Kostymet kjøpte eg på costumebox.com, og var sinnsjukt bra. Eg følte meg virkelig som ein viking, og det verka som alle andre syns det var kult også. Det var mest berre middag, overrekking av presidentkjedet til Brooke, diplom og pins til alle medlemma som stod på planen. Det var ein kjekk kveld, som enda med ein liten tur til Maccas etterpå! Eg fekk både ein medlemspin, og ein for å vere direktør. Alltids kjekt med fleire pins til blazeren min, som faktisk har begynt å sjå ganske bra ut!

Forrige veke var det "graduation week" på ADFA, der vertsbroren min går. På torsdagen var det "graduation parade" og "graduation ball" på kvelden. Det var kjempekult, og veldig bra laga til. Det gjorde meg berre meir interessert i luftforsvaret og marina!

 

Denne veka er vertsfamilien på kysten, og eg valgte å bli heime, då vi gjorde kjekke ting på skulen denne veka! Eg har overnatta med Ally ei natt, og skal overnatte med president Kirsty i natt. I dag var siste skuledagen før sommerferien (ja, det er sjukt rart..), så no har eg ikkje skule før 26. januar igjen. Har ganske blanda følelsar om akkurat det, då eg trivs så godt på skulen, men idag er det kun ei veke til familen min endelig er her, så det gjer ikkje så mykje!

God jul og godt nyttår alle sammen!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 kommentar

Interact Takes Over!

Skrevet 17.12.2014 klokken 06:40 | Kategori: Australia | Kommentarer: 0


For nokre veker sida no tok Interact over Rotarymøtet. Eg fekk tildelt presidentkjedet, og styrte møtet for kvelden. Gjennom kvelden var der mange moglegheiter for alle rotarianerane til å få fram lommeboka si. For å snakke måtte rotarianerane lage ein tildelt dyrelyd. Vi hadde quizar, loddsal og joker poker. I tillegg prøvde eg å lære alle å synge den norske nasjonalsangen (såklart på norsk), og det blei til slutt til ein konkurranse mellom dei forskjellege borda. Til slutt hadde eg ein presentasjon om oppholdet mitt i Australia så langt, og avslutta med ein liten quiz om Norge (der ein fekk bot om ein svarte både galt og rett)

Det var ein veldig kjekk kveld, og det var kjekt å sjå rotarianerane ha det så kjekt i lag med oss interaktørane. Fekk også mykje gode tilbakemeldingar på presidentskapet mitt for kvelden, så alt i alt var det supert!

Eg må også verkeleg beklage for dårleg blogging. Er så vanskelig uten internett. Etter skule på mandag, tirsdag og torsdag er eg på treningssenteret, og på onsdag og fredag har eg touch og fotball, så det er verkeleg vanskeleg å få stukke innom biblioteket for å oppdatere... Når eg flyttar inn med Brooke, som har internett, skal eg bli mykje flinkare - det kan eg love!!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0 kommentarer

hits