Amalie

Blogg på Tumblr

Skrevet 09.08.2012 klokken 16:03 | Kategori: Blogg | Kommentarer: 3


http://amalierb.tumblr.com

Hei! Laget en tumblr-blogg, egentlig bare for morro. Sjekk den ut, hahah! Klikk på linken under bildet :)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Campuset

Skrevet 05.08.2012 klokken 23:42 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 3


Hei!

Fikk ett spørsmål om jeg kanskje kunne skrive litt om campuset, hva som var negativt og positivt og sånn. Noen av bildene er lånt fra http://www.csulb.edu/divisions/students/housing/campus_housing/tours/parkside_commons!!!!

Rommene:

Da jeg først så rommene tenkte jeg at de var utrooolig stygge og så veldig gamle ut. Men etter hvert ble jeg vant med det. Sengene er utrolig harde, men jeg var alltid så trøtt når jeg la meg at jeg sovnet med en gang, og tenkte ikke særlig over det. Vi har store skap, med masse plass. Vi har ett eget stort skrivebord (2 stk, altså). Det er egentlig ikke så mye vi gjør på rommene, bortsett fra å sove. Jeg var ihvertfall ikke mye på rommet, kanskje av og til for å blogge. Vet ikke om jeg hadde klart å bo på det rommet der i ett helt år, men det gikk kjempe fint å bo der i 4 uker! Dere kan få se bilder, og bedømme selv:

hehehehehehehehee gjett hvem sin side som er ryddigest da


Dette er vel ca sånn det så ut da

Doene:

Vi var 2 ganger, med ca 14 stykker til sammen, som delte ett bad. På det badet var det 2 doer og 2 dusjer. I starten synest jeg det var veldig ekkelt at vi alle sammen skulle dele bare 2 doer, og de doene var ganske "åpne", med store sprekker under og på ene doen kan man faktisk omtrent se rett inn. Men etter hvert ble jeg på en måte vant med det også, jeg synest jo fortsatt det var litt ekkelt, men det gikk greit. Jeg, personlig, var egentlig litt fornøyd med dusjene. Det var forheng foran, så det var ikke sånn at du måtte dusje med andre, og det var veldig greit! 
var ikke akkurat sånn våre dusjer så ut, vi hadde ikke de blå flisene. tror jeg, hahah
Campusområdet:

Campusområdet var kjempe fint! Vi hadde mye plass til forskjellig, og det var fint laget til. Det var svææært. Jeg måtte gå til skolen 20 minutter før den begynte for å rekke å komme meg dit - men så gikk vi kanskje litt sakte da. Vi spilte mye fotball bak L-bygningen, fordi det var der det var mye gress-plass. Vi hadde en "Starbucks" inne i Parkside Commons. 
her er da "Starbucksen" - bare at den var stengt på bildet
Spisesalen:

Det var ett stort rom med veldig mange bord. Det va dessverre lange køer til lunsjen... Det var da CAMPUS - kan skrive litt mer om skolen og sånt senere. Håper det hjalp!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3 kommentarer

Bildedryss: Memories

Skrevet 05.08.2012 klokken 22:56 | Kategori: Språkreisen | Kommentarer: 2


Dette blir ett laaangtlaangt innlegg. Tenkte jeg kunne samle noen av bildene i ett innlegg. Gud som jeg savner California :( Savner mest av alt alle folkene. Møtte så mange utrolig herlige folk! Gleder meg veeeldig til reunion, og møte alle igjen! Lar bildene tale for seg!

Summer Paradise - Simple Plan ft. Sean Paul
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2 kommentarer

hits