Amalie

Interact Charter Night og ADFA Graduation Parade

Skrevet 17.12.2014 klokken 07:04 | Kategori: Australia | Kommentarer: 1


For eit par veker sida var det charter night for Interactklubben vår. Tema var "Hollywood/Movies", så difor kledde eg meg ut som VIKING! Kostymet kjøpte eg på costumebox.com, og var sinnsjukt bra. Eg følte meg virkelig som ein viking, og det verka som alle andre syns det var kult også. Det var mest berre middag, overrekking av presidentkjedet til Brooke, diplom og pins til alle medlemma som stod på planen. Det var ein kjekk kveld, som enda med ein liten tur til Maccas etterpå! Eg fekk både ein medlemspin, og ein for å vere direktør. Alltids kjekt med fleire pins til blazeren min, som faktisk har begynt å sjå ganske bra ut!

Forrige veke var det "graduation week" på ADFA, der vertsbroren min går. På torsdagen var det "graduation parade" og "graduation ball" på kvelden. Det var kjempekult, og veldig bra laga til. Det gjorde meg berre meir interessert i luftforsvaret og marina!

 

Denne veka er vertsfamilien på kysten, og eg valgte å bli heime, då vi gjorde kjekke ting på skulen denne veka! Eg har overnatta med Ally ei natt, og skal overnatte med president Kirsty i natt. I dag var siste skuledagen før sommerferien (ja, det er sjukt rart..), så no har eg ikkje skule før 26. januar igjen. Har ganske blanda følelsar om akkurat det, då eg trivs så godt på skulen, men idag er det kun ei veke til familen min endelig er her, så det gjer ikkje så mykje!

God jul og godt nyttår alle sammen!

TrineB

18.12.2014 kl.23:07

Hei Amalie! :)

Syns d e kjempe kosli å sjå at du kosa dej å he d bra i Australia! :D

Håpe d fortsette slik! Kos dej masse i sommarferien dåkka, å ekstra masse når onkel å dei kjem t dej :D

Gla i dej ^^

Klem ;)
Skriv en kommentar


hits