Amalie

Interact Takes Over!

Skrevet 17.12.2014 klokken 06:40 | Kategori: Australia | Kommentarer: 0


For nokre veker sida no tok Interact over Rotarymøtet. Eg fekk tildelt presidentkjedet, og styrte møtet for kvelden. Gjennom kvelden var der mange moglegheiter for alle rotarianerane til å få fram lommeboka si. For å snakke måtte rotarianerane lage ein tildelt dyrelyd. Vi hadde quizar, loddsal og joker poker. I tillegg prøvde eg å lære alle å synge den norske nasjonalsangen (såklart på norsk), og det blei til slutt til ein konkurranse mellom dei forskjellege borda. Til slutt hadde eg ein presentasjon om oppholdet mitt i Australia så langt, og avslutta med ein liten quiz om Norge (der ein fekk bot om ein svarte både galt og rett)

Det var ein veldig kjekk kveld, og det var kjekt å sjå rotarianerane ha det så kjekt i lag med oss interaktørane. Fekk også mykje gode tilbakemeldingar på presidentskapet mitt for kvelden, så alt i alt var det supert!

Eg må også verkeleg beklage for dårleg blogging. Er så vanskelig uten internett. Etter skule på mandag, tirsdag og torsdag er eg på treningssenteret, og på onsdag og fredag har eg touch og fotball, så det er verkeleg vanskeleg å få stukke innom biblioteket for å oppdatere... Når eg flyttar inn med Brooke, som har internett, skal eg bli mykje flinkare - det kan eg love!!
Skriv en kommentar


hits