Amalie

Update

Skrevet 15.06.2014 klokken 22:43 | Kategori: Australia | Kommentarer: 1


Hei alle sammen!

Nå begynner det virkelig å nærme seg. I skrivende øyeblikk er det bare 35 (!!!) dager til jeg reiser fra alt og alle her hjemme. Det er passe sykt. Prøver å nyte tiden her hjemme nå mest mulig, men tanken på at jeg skal reise fra livet mitt her hjemme ganske snart ligger i bakhodet hele tiden - noe som gjør det ganske vanskelig å bare nyte. Heldigvis er det sommerferie på torsdag (...teknisk sett nå), så da blir det myyyye tid til venner og kos!

I helgen dro jeg og mamma til Oslo for å delta på det siste informasjonsmøtet til Rotary. Dette var da et lignende ambassadørkurs som var i Moelv i april, bare at nå deltok 2014/2015-outbounders fra hele landet. Møtte igjen de jeg skal reise med, og også mange andre som skal på utveksling til forskjellige andre land neste skoleår. 

Siden sist har jeg fått vertsfamilie, skole (+ valgt skolefag - som jeg er veldig fornøyd med), visum (herregud, for et papirarbeid!!!!! Lykke til dere som skal søke studentvisum til Australia en gang...) og utreisedato. 20. juli drar jeg altså til andre siden av jordkloden! Det skal også nevnes at jeg har fått australsk fotball-lisens og plass på Yass FC U17 - jippi!

Det var bare en liten oppdatering herfra. Nå skal jeg ta sommerferie og prøve å nyte den siste tiden sammen med mine kjære her hjemme ♥

Mamma er fascinert av zoom-funksjonen - beklager kvalitet. MEN dette er da Norway Outbounds 2014/2015!


Karen

15.06.2014 kl.22:44

Så fin blogg du har! god helg!
Skriv en kommentar


hits